Türkiye
year 10 YIL

İMKA İPLİK TEKSTİL İŞLETMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET A.Ş. , 2003 yılında Yüksel Ticaret ve Çobanoğlu Tekstil’in bir araya gelip güç ve fikir birliği yaparak kurdukları modern bir iplik üretim tesisidir. Ortaklarımız 35 yıllık ticari geçmişe sahip olup Yüksel Ticaret polyester iplik üzerine, Çobanoğlu Tekstil ise pamuklu ve melanj iplikler üzerine kendilerini ispat etmiş olan köklü firmalardır.

Firmamız 40 dönümlük arazi üzerine 15 dönümü kapalı 25 dönümü açık alan olmak üzere kurulmuş olup Çorlu’daki tesislerinde 2004 model tamamı alanında lider olan Rieter, Grossenheiner, Muratec makine parkuru ile RİNG ve PENYE iplik üretimine devam etmektedir. 9600 iğ kapasiteye sahip, melanj ipliklerde otomatik karışım sistemiyle, aylık üretim kapasitesi NE 24/1 olarak yaklaşık 200.000-Kg’dır.

İmka İplik kuruluş aşamasında melanj iplik üzerine makine parkurunu oluşturmuş ve hali hazırda İSTANBUL MELANGE adı altında tamamen melanj iplik üzerine yoğunlaşmıştır.

Amacımız tecrübe ve deneyimlerimizi , teknoloji ve kalite ile birleştirerek teknik imkanlarımız ve son sistem makinelerimizle sizlere sunmaktır. Firma prensiplerimiz; müşteri taleplerine en hızlı şekilde cevap verip, sorun değil çözüm üreten bir anlayışla ürettiğimiz ürünleri en hızlı şekilde kullanımınıza sunmaktır.

Çalışan tüm personelimizin azami gayret ve çabaları ; EN İYİYİ, EN MÜKEMMELİ, EN UYGUNU arayıp, bulup, geliştirerek günün şartlarını yakalamaktır

Devamını Oku
Ürünler

İMKA İPLİK TEKSTİL İŞLETMELERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

İMKA İPLİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat