Türkiye
year 10 YIL

Ak Porselen San. ve Tic. Ltd. Şti. 1970 yılında elektroporselen ve seramik rezistans taşları sanayii sektöründe faaliyet göstermek üzere G.O.PAŞA - Küçükköy
adresinde kurulmuştur.
1998 yılından beri şu anda faaliyette bulunduğu Hürriyet Cad. No:22/A İmrahor Köyü G.O.PAŞA adresindeki modern tesislerine taşınmıştır.
Bu yeni tesislerinde faaliyetini 4.500 m′2 kapalı olmak üzere 7.500 m2
alan üzerinde sürdürmektedir.
Tümüyle yenilenen bu modern tesislerinde yüksek üretim kapasitesi ve ürün çeşidi ile sektörünü yönlendiren bir firma olarak üretim yapmaktadır.
Üretim yelpazesinde her türlü teknik porselenler, klemensler, soba çubuğu ve cam çubuk taşları, rezistans taşları, izolatörler, fırın boru ve direkleri, öğütücü değirmenler, değirmen kaplama taşları ve bilyaları gibi standart ürünlerin yanısıra, teknik resme göre üretilen özel porselen, seramik, steatit, silisyum karbür veya alüminalı mamüller yer almaktadır.
Her gecen gün değişen ve gelişen trendleri yakından takip ederek geliştirilen yaratıcı tasarımları ve müşteri memnuniyetini garantiliyen istikrarlı satış ve satış sonrası hizmetleri ile konumunda özel bir yer edinmiştir.

Devamını Oku
Ürünler

AK PORSELEN TIC. LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

AK PORSELEN Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat