Türkiye
year 17 YIL

ÖZ-DEMİRSAN, 1967 yılında Hüseyin Avni ÖZDEMİR tarafından şahıs firması olarak Demirsan adı altında kurulmuştur.1994 yılından itibaren Öz-Demirsan Makine Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. olarak Kimya, İlaç ve Gıda sektöründe endüstriyel kuruluşlar için tasarım, imalat ve montaj alanlarında teknolojik gelişmeleri takip ederek faaliyetlerine devam etmektedir.

ÖZ-DEMİRSAN, paslanmaz ve siyah çelikten mamül ve proses depolama tankları, çeşitli sıvı mikser imalat ve montaj, her çeşit paslanmaz fittings , boru ve sac imalatı, her türlü paslanmaz siyah ve galvaniz boru imalat ve montaj, çeşitli filtre grupları, hava tüpleri, paslanmaz merdiven ve platform v.b. işlerin imalatlarını yapmaktadır.Ayrıca DIN
standartlarında paslanmaz çelik fittings (manşon, nipel, flanş, redüksiyon, rekor, kep, tee ve özel sipariş) boru, saç, profil gibi ürünlerin satışlarını bünyesinde barındırmaktadır. Temel çalışma prensibi en üstün kaliteyi, en uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktır.

ÖZ-DEMİRSAN müşterilerinin; teknoloji ile gelişen kaliteyi en hızlı şekilde sunarak, ürünlerinin verimliliğini arttıracak nitelikte ve standartlara uygun alternatifler üreterek memnuniyetlerini sağlamaktadır. Aynı memnuniyeti satış öncesi ve sonrasında da vermeyi amaçlar. Fiyat politikamız müşterilerimizi destekleyici kalitemizden ödün vermeyecek şekilde itina ile hazırlanmıştır.

ÖZ-DEMİRSAN, gelişen teknolojiyi yakından takip ederek 38 yıllık engin tecrübesiyle müşteri hizmetinde en kaliteli çözümleri başarmayı hedefleyerek bugüne gelmiştir. Öz-Demirsan vizyonu sektöründe üretim ve servis hizmetleri ile bir dünya markası olmayı amaçlamaktadır.

Öz-Demirsan Makine Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. çağdaş teknoloji, uzman yönetici, tecrübeli ve güvenilir kadrosu ile gelecek nesillere en mükemmeli sunmaya devam etmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

ÖZ- DEMİRSAN MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ÖZ- DEMİRSAN Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat