Türkiye
year 17 YIL

Tarantula Güvenlik Sistemleri 1975 Yılından Beri Elektronik Alanında İmalat, Toptan ve Perakende Satış Yapan Bir Firmadır.

Yaşadığımız yüz yılın sorunu olarak algılanan, hırsızlık, gasp, saldırı ve terör olayları, insanlığın huzurunu tehdit etmekte ve yaşadığı topluma olan güveninin azalmasına yol açmaktadır. Tarantula Güvenlik Sistemleri bu gelişmeleri takip ederek, huzur ve güvenin arttırılmasına katkıda bulunmayı görev olarak üstlenmektedir.

Tarantula Güvenlik İçin Günümüzün gerçeği olan multimedya dünyasına baktığımızda, takip, iletişim teknolojisi, olayları önceden haber alma ve konfor gibi zorunlulukların doğduğunu görmekteyiz. Tarantula Güvenlik için başta araç güvenliği olmak üzere, büyük zorluklarla elde edilen malların güvenliğini sağlamak, mekanlarda konforu ve iş verimliliğini arttırmak, zaman kayıplarını engellemek, takip olanakları sunmak en büyük hedef olmuştur.

Tarantula Güvenlik olarak ilk defa %100 el yapımı araç güvenlik sistemlerini üretmekle Dünyada bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşamakta ve tüm Türkiye ile bunu paylaşmaktayız.

Tarantula Güvenlik olarak bu alandaki hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı profesyonel ekibimizle teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak faaliyetimize devam etmekteyiz.

Devamını Oku
Ürünler

TARANTULA OTO GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE EKİPMANLARI

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

TARANTULA OTO Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat