Türkiye
year 10 YIL

Petkim`den alınan hammaddeyi kendi tesisleri altında çekim, baskı, kesim ve sevkiyat işlemlerini tamamlayarak kullanıcısının kullanımına hazır hale getirecek kapasitede üretimine devam etmektedir.

Ambalajın üretim safhasından müşteriye teslimatına kadar kalite kontrol takibi ve teslimat sonrası da müşterisiyle birebir iletişim içinde bulunan Tosan Plastik her gecen gün edindiği güveni tazelemeye sizler sayesinde devam etmektedir.

Tosan Plastik sürekli yenilenen yüksek teknoloji makina parkuruyla yenilikleri dünya ile ayni anda tüm müşterilerine sunabilmek amacıyla yatırımlarına sürekli olarak devam etmekte ve bir dünya markası olmayı kendisine hedef teşkil etmektedir. Bu da bizi, rakiplerimiz ile fiyat, kalite ve yeni ürünler gamında kolay rekabet edebilecek konuma getirmiştir.

Hedeflerimizden ve üstlendiğimiz misyondan hiçbir zaman vazgeçmedik, sizleri hep daha iyiye taşımak için tecrübeli kadromuz ile 1969 yılından bugüne hizmetinizdeyiz. Ambalajda kaliteyi, prestiji ve fiyat avantajını yakalamak istiyorsanız sizinle çalışmamamız için hiçbir neden yok.

Devamını Oku
Ürünler

TOSAN PLASTIK

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

TOSAN PLASTIK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat