Türkiye
year 13 YIL

Avrupa normlarında, modern teknoloji ile üretim yapan Yörsan A.Ş., ISO 9002 Kalite Güvence Belgesi ve Avrupa ihracat kod numarasına sahip, sağlıklı ve hijyenik koşullarda kaliteli ve lezzetli ürünler sunmayı kendisine ilke edinmiş, dünyanın en büyük beyaz peynir fabrikalarından biridir.

1964′te temelleri atılan Yörsan A.Ş., 2002 yılında Türkiye, Ortadoğu ve Balkanları′ın en büyük süt ve süt ürünleri entegre tesisini kurdu.

Yörsan’ın ürün yelpazesini, beyaz peynir ve taze kaşar çesitleri, olgun kaşar, tereyağ, kaymak, dil, lor, mozzarella (dil, örgü, karabiberli, kekikli, mantar, cevizli, fındıklı, antep fıstıklı, kırmızıbiberli, çesni), salata peyniri, sade ve cevizli gouda peynirleri ile yöresel peynirler oluşturmaktadır.

Üretimde en son teknolojiyi kullanmayı ilke edinen Yörsan, yöresel peynirlerin imalatını modern tesislerde gerçekleşmektedir. Diyarbakır Örgü, Van Otlu, Urfa, Antep, Mihaliç (Kelle), İzmir Tulumu ve Kıbrıs Hellim Yörsan’ın üretimini yaptığı geleneksel peynirlerimizden bazılarıdır.

Ayrıca Yörsan’ın Susurluk’taki fabrikasındaki laboratuvar uluslararası geçerliliği olan gıda sağlık tahlili yapma yetkisine sahiptir.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

YORSAN GIDA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat