Turkey
year 16 YEAR

Arkadas Bilgisayar hakkinda, tarihçe, misyon

Anakart, notebook onarimi ve veri kurtariminda aradiginiz tüm çözümler Arkadas Bilgisayar′da sizleri bekliyor. Arkadas Bilgisayar 1997 Yilinda kuruldu. Ilk olarak Anakartlar üzerinde arastirmalar yaparak bilisim sektörüne adimini atti. Anakartlar üzerinde uzmanlasan Arkadas Bilgisayar, bu dogrultuda uzman derecesindeki bilgi ve tecrübelerini kullanarak müsterilerine PC anakart tamiri hizmeti sunmaya basladi.

Daha sonra notebook tamiri ve data kurtarma hizmetleri de vermeye baslayan Arkadas Bilgisayar bu alanda da basariyi yakaladi. Tüm bu konularda eksiksiz hizmet veren firma, sahibi Ömer Amasya ve uzman kadrosuyla birlikte Mecidiyeköy′deki merkezlerinde PC anakart tamiri, notebook tamiri ve data kurtarma i?lerini halen devam ettiriyor.

Arkadas Bilgisayar′in anakartlar disinda uzmani oldugu bir diger konu ise data kurtarmadir. Data kurtarma, yazilimsal ya da donanimsal hata ve sorunlarla birlikte kaybedilen verilerin tekrar kullanilabilir hale getirilmesidir. Iste bu gibi durumlarda, sabit diskinizin üzerinde bulunan verileri kaybetmeniz halinde Arkadas Bilgisayar′in uzman kadrosu ve konu üzerindeki deneyimi verilerinize tekrar uzlasma sansini verecektir. Veri kurtarma islemi günümüzde ancak profesyonel altyapinin uzman bir ekiple birlesmesiyle basarilabiliyor. En küçük bir hata geri dönülmesiyse zor kayiplara yol açiyor.

Bunlarin bilincinde olan firma 5 yildir uzman kadrosu ve güçlü altyapisiyla verileri kurtarma garantisiyle faaliyetini sürdürmekte.

Data Recovery Services, computer repair service supplier,

Read More
Products

ARKADAS BILGISAYAR

Images of the products for the selected language have not been uploaded yet....
Location

ARKADAS BILGISAYAR Send Message

Contact with the supplier
0 /35
Please enter your name and surname.
Please select country.
0 /10000
Please enter a message.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat