Türkiye
year 10 YIL

AZEL Elektronik LTD. ŞTİ. 2008 yılında, HVAC otomasyonu ve endüstriyel elektronik konularda yazılım ve tasarımlar gerçekleştirmek amacıyla kuruldu. Kuruluşundan itibaren birinci yılın sonunda kurucularının sektörel tecrübe ve bilgi birikimlerine kuruluştan sonraki kolektif çalışmalarını da ekleyerek HVAC otomasyonu ve endüstriyel otomasyon cihazlarının üretimlerine başlamıştır.
Kuruluşundaki amaç, yazılım ve elektronik sistem tasarımı konusundaki uzmanlık, uygulama ve bilgi birikimi ile endüstriyel elektronik sistemler ve kart tasarımı konusundaki deneyim, uzmanlık bilgilerini birleştirerek,elektronik ve yazılım destekli HVAC kontrol ve otomasyonu sektöründe daha kapsamlı ve nitelikli hizmet vermektir.
Kuruluşundan bu günlere kadar geçen sürede, hedefledikleri piyasa hakimiyeti ve ürettikleri teknolojinin talep piyasasına kolaylıkla aktarılması için gerekli alt yapıya ve personel sayısına ulaşan Azel Elektronik LTD. ŞTİ., bu güne kadar yaptığı tasarım çalışmaları ve üretimlerle nitelikli bir bilgi ve ürün alt yapısına sahip olmuştur.
Bunun yanı sıra, Azel Elektronik LTD. ŞTİ. 2010 kurulan AR-GE bölümü ile HVAC otomasyonu konularında çalışmalarına başladı. Firmamızın amacı AR-GE çalışmalarına ara vermeden devam ederek ülke çapında başarılı çalışmalara imza atmaktır.

Devamını Oku
Ürünler

AZEL ELEKTRONIK LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

AZEL ELEKTRONIK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat