Türkiye
year 17 YIL

1967 yılında İstanbul’da dericilik hayatına başlayan firmamız , gün geçtikçe; üretim teknolojisi, kapasitesi , kalitesi ve ihracatıyla İstanbul’da deri sektörüne hizmet etmektedir.İlk kurulduğunda yıllık 150 ton kapasiteyle çalışmıştır. Zamanla kapasitesini arttıran Özyüksel Deri şu anda yıllık ortalama 2000 ton kapasiteyle çalışmaktadır.


Özyüksel Deri bugün geldiği noktada sektörde faaliyet gösteren firmalar arasında çok iyi bir yere oturmuştur .Bu başarıda ekip ruhuyla çalışmanın yanında kaliteye gösterdiği önem ve dünyada yaşanan yenilikleri takip etmesi Özyüksel Deri’ yi hakkettiği yere getirmiştir.

Özyüksel Deri ; yurtiçi ve yurtdışı fuarlarına katılarak , dünya piyasalarını takip ederek deri piyasasının önünde olmayı hedeflemektedir .Firmamız şu anda üretiminin yaklaşık % 40 ‘ını ihraç ederken % 60 ‘ını da iç piyasaya sunmaktadır. Bunun da % 80’ini İstanbul piyasası oluşturmaktadır. Sektördeki pazar payını sürekli arttıran firmamız, ihracat portföyünü de
arttırmayı hedeflemektedir.

Kurulduğu günden bu yana büyük bir gelişme göstererek deri sektöründe hakkettiği yeri bulan Özyüksel Deri; kalitesi , ekip ruhuyla çalışması, taviz vermediği müşteri memnuniyetiyle, sektörde ilk sıralara gelmeyi hedeflemektedir.

Devamını Oku
Ürünler

ÖZ YÜKSEL DERİCİLİK

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ÖZ YÜKSEL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat